Creatieve therapie

Deze creatieve dialoog spreekt mensen aan die met behulp van creatieve middelen hun innerlijke groeiproces op gang willen brengen of verder zetten. Woorden alleen zijn soms niet voldoende om bepaalde delen zoals bv. het innerlijke kind of een innerlijke pijn te laten spreken en te helen.

Ik nodig je uit om op ontdekkingstocht te gaan in jezelf en je op een ongedwongen en spontane manier uit te drukken via tekenen, schilderen, natuurmaterialen, beweging en stem. Het gaat er niet om van artistiek te zijn, maar om de liefde die je jezelf geeft door ruimte te maken voor wie jij in wezen bent.

Iedere creatie heeft zijn eigen kwaliteit, zijn eigen verhaal. Door je vormgevingen op een open manier tegemoet te treden en te doorvoelen, werken ze als spiegel en kan je hun verborgen boodschap ontdekken. Als je dit verhaal koppelt aan je eigen levensverhaal, dan kan je vanuit nieuwe inzichten keuzes maken om vernieuwend en creatief vorm te geven aan je leven.

Binnen deze sessies werk ik geregeld met voice dialogue, wat het mogelijk maakt om subpersonen of aspecten van jezelf die om aandacht vragen, op een heel gerichte en heldere wijze creatief weer te geven.

We werken in de Berkana yurt, een koesterende ronde ruimte, waarin je je meer verbonden kan voelen met moeder Aarde en haar natuurelementen als bron van inspiratie.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *