Healing

Een healing is erop gericht mensen te ondersteunen om op een bewuste, ontspannen en natuurlijke manier in het leven te staan, gecenterd, vanuit hun eigen kracht en inspiratie. Het is een manier om daar individueel in begeleid te worden op een zachte en meer non-verbale manier.

Fysieke ongemakken, emotionele, relationele of professionele problemen komen vaak voort uit pijn in diepere lagen, zoals het gevoel van minderwaardigheid. Healing werkt heel fijn in op deze lagen, zodat we een duw in de rug krijgen en onze omgang met de dagelijkse hindernissen makkelijker wordt.

Wat gebeurt er in een healingsessie?

In een healing stem ik me af op jouw wezen in een gevoelige en open staat van bewustzijn. Je ontvangt healing via zachte handoplegging (Reiki) en stem, waarbij ik me laat leiden door mijn intuïtie.

Reiki betekent ‘universele levensenergie’, die alles doordringt en verbindt. Deze liefdevolle energie stroomt waar ze nodig is.

Als ik healing geef, zing ik voor jou met hart en ziel. De klank weerspiegelt je innerlijk en haar trilling dringt heel diep door in je vezels.

Het geheel wordt ondersteund door de koesterende aarde-energie in de Berkana yurt.

Resultaten

Een healing nodigt je uit om voelend in jezelf aanwezig te zijn. De liefdevolle energiestroom trilt blokkades los en werkt als een balsem voor de ziel. Zo kan wat er zich aandient meer ademen en in beweging komen.

Een healing werkt zuiverend en herbronnend, verdrongen delen van jezelf mogen in het daglicht komen en geïntegreerd worden. Afhankelijk van wat er nodig is, is het effect rustgevend, verzachtend of vitaliserend.

Zo kom je dichter bij je stralende kern, je laat je minder leiden door je reacties op omstandigheden, en ontstaat er ruimte voor nieuwe groei en transformatie.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *