Klankhealing

 • Makkelijk ontstressen zonder technieken te moeten leren?
 • Wil je eens werkelijk tot een diepe ontspanning komen?
 • Heb je even ruimte nodig om dichter bij jezelf te komen?
 • Zoek je een efficiënte en toch betaalbare manier om emotionele pijn te helen en je spirituele ontwikkeling te stimuleren?
 • Heb je bovendien wel eens zin om je te laten verwennen in een bad van hemelse en aardse klanken en vibraties?

Zou het niet heerlijk zijn om even diep te kunnen wegdromen uit alle moetens, drukte en aardse beperkingen? Bewust de innerlijke dimensies te kunnen opzoeken, waar pijn kan opgelost worden, harmonie kan ontstaan en jij je bekrachtigd kan voelen? Wat als je je op korte tijd zo diep zou kunnen ontspannen dat blokkades gewoon loskomen? Hoe zou het zijn om je terug in harmonie te voelen, in contact met je innerlijke kern?

Stress is de kwaal van deze tijd die veel andere klachten veroorzaakt. We zijn met z’n allen vaak zo opgeslorpt door de wetten van de materie dat we niet meer tot ontspanning komen, en bovendien het contact met onze binnenkant verliezen. In onze cultuur wordt de waarde van natuurlijke klanken op onze gemoedstoestand vergeten. In de oudste culturen waren mensen meestal omringd door natuurgeluiden. Bovendien maakten ze tijd voor rituelen om de verbinding met de zieledimensie levend te houden. Eenvoudige klanken en gezangen speelden hierin een belangrijke rol. Deze rituelen vormden de kern van de gemeenschap en de individuele levens van alle leden.

Elke maand ben je welkom in onze klankhealingceremonie met reiki. Comfortabel liggend op een matje word je begeleid naar een reis in de droomtijd, je innerlijke werelden. Je wordt omhuld door liederen van de ziel en klanken van oerinstrumenten rond en soms op je lichaam: trom, ratel, stem, klankschalen, gong, rainstick, fluiten, didgeridoo, sansula, shruti box,…. De energieën en de trillingen van klanken en reiki werken in op je energielichaam. Zo kan je heel diep ontspannen,blokkades komen los en je komt in een meer harmonieuze resonantie, dichter bij je Kern. Een klankhealing is een echte verwenning, een geschenk aan jezelf.

Reacties van deelnemers:

“Ik wil je nog laten weten dat ik diep onder de indruk was van de laatste klankheling en Reiki. Het heeft veel in me losgemaakt en ik had even tijd nodig om het allemaal wat te verwerken. O.a. mijn onderrug voelt sinds de klankheling echt wel beter aan. Ik begrijp nu ook beter wat er lang geleden in ander leven is gebeurd en wat mijn huidige levensopdracht is. Hiervoor wil ik jou, Hedwig en An hartelijk danken. Veel liefs” Lucia.

“Ik wil je nog eens bedanken voor de fijne klankhealing van vorige vrijdag.  Het effect is echt voelbaar in alle dimensies van het bestaan zoals, meer gronding en stabiliteit, emotioneel tot rust komen, gedachten die rustiger worden en meer vreugde ervaren. Ook mijn kleinzoon vond het fijn en heeft zich heel rustig gehouden tijdens de sessie wat niet zo evident is daar hij een lichte vorm van autisme heeft. Hij neemt zich nu al voor om volgende keer als ik ga nog eens met me mee te komen….” L. en V.

Begeleiding: Hedwig, Maarten en An van Huyck

Inschrijven

Datum volgende sessie: zie agenda

Prijs: 20 €

Het vakje hieronder dient om feedback te geven op de inhoud van deze pagina. Voor inschrijvingen, ga naar Contact (bovenaan die pagina).

3 Responses to Klankhealing

 1. Marijke S zegt:

  Maarten, Hedwig, Kenny,

  Dit was het mooiste cadeau dat je mij kon geven; ik leef weer!

  De klankhealing kan een hemelse ervaring zijn, je doen baden in de grootste zaligheid, helemaal “hmm” en “waaw”.
  Je komt weer tot jezelf, er valt een soort rust over je, “het is allemaal weer oké, laat het maar gewoon zijn”.

  Maar evengoed biedt het iets anders, trilt het dingen los (dingen die best al langer uit je lijf waren). Wat een verlossing!!
  Tijdens de klankhealing kwam er onrust en zelfs wat agressie naar boven, maar wat een kracht!! “jiehaa!” 🙂
  Geen allesverwoestende wraak-agressie, maar wel een opkomen voor jezelf, je niet laten doen, er staan, gewoon DOEN, aanwezig zijn, grenzen trekken, jezelf niet wegcijferen, ‘hier ben ik!’, zonder schuldgevoel kunnen zeggen: “Hola, goed geprobeerd, maar niet met mij hoor!”. 😉
  Zo bevrijdend. Zalig.

  Ik ben weer wat meer ‘opgeruimd’ en gesterkt, klaar voor de wereld, “tadaa!” 🙂
  Een échte healing!
  Mooi werk verricht, BEDANKT!!

  Marijke

 2. Pingback: Spirit van Uil: vanuit Stilte, Licht in duister Zien

 3. Pingback: Spirit van Kat: Sensitief Genotvol Meesterschap -

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *