Weg van de Spirits: Basistraining Sjamanisme

–> Lees deze pagina op onze nieuwe site!

2 Responses to Weg van de Spirits: Basistraining Sjamanisme

 1. Janka zegt:

  Beste,

  Ik heb interesse in de workshop sjamanisme.
  Ik heb al in het verleden Siberische Sjamanisme gevolgd, en het pad van de gewonde genezer. Voel dat ik het mis om in groep iets te doen.
  Voor mij is het even weer de sfeer proeven, en krachten opdoen, als ik het zo kan uitdrukken. Maar wil ook niet echt basis hebben en nog alles opnieuw leren. Zou dit iets voor mij zijn, of hebben jullie nog andere losse dagen, voor gevorderden?

  • maarten zegt:

   Dag Marianne,

   Mijn reactie is wat laat, ik moest eigenlijk ook even invoelen wat ik voor je kan betekenen. Wij hebben op dit moment niet echt cursussen specifiek voor gevorderden. Wel is het zo dat het typisch is aan mijn basiscursus, dat we in vergelijking met de meeste gelijkaardige cursussen die ik ken, meer inzoomen op technieken van trance, ceremonie en gebed tot in detail. Misschien kan het in die zin wel zinvol zijn voor jou als verdieping? Verder, waar veel ‘gevorderden’ of mensen die al de basiscursus of een aantal laagdrempelige activiteiten zoals de klankheling bij ons gevolgd hebben terechtkomen, is de zweethut. Dat is de plaats waar dieper werk, waarbij je ook je vaardigheden kunt aanwenden, waar vaak een gedragenheid is door mensen met ervaring. De eerstvolgende zweethutceremonie vindt plaats op 29 oktober, 10u30 – 18u te Huldenberg. De drumcirkel is ook zoiets waar je verdieping kunt vinden, die is nu vrijdag 20/10, dit is dan een kortere workshop (20u30-22u30).

   Ik hoor graag wat hier het meest klopt voor jou!
   Warme groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *