Wie zijn wij

Weten wie wij zijn? Ga naar onze nieuwe site:

Hedwig

Maarten

2 Responses to Wie zijn wij

 1. Bart Reynders zegt:

  Dag Maarten,
  ik volgde gisteren een zweethut bij u in het St Jan Bergmansklooster,
  wat mij vrijwel onmiddelijk bij het nekvel grepen was het moment waarop u keelzang beoefende.Mijn vraag is of u mij ergens een workshop keelzang kan aanbevelen.
  Met vriendelijke groet,
  Bart Reynders

 2. Maria (MIRA) Lootens zegt:

  Beste Maarten en Hedwig,

  Ik heb met veel belangstelling jullie gegevens en activiteiten doorgenomen. Alles klikt totaal met hetgeen waarmee ik gans mijn leven ben bezig geweest samen met mijn man, die spijtig genoeg, maar goed voor hem, verleden jaar is overgegaan naar de andere dimensie.
  We hebben intens met de Rune gewerkt, vooral mijn man Jules die onder de naam Amfortas als runenmeester heeft gewerkt en waarbij hij zeer goed werk heeft verricht om mensen te begeleiden. Hij heeft ook een boekje over de runen geschreven, dat ik nog altijd gebruik. Ikzelf heb de inspiratie gehad twee spirituele boeken te schrijven, waarvan de eerste is uitgegeven en een derde is in de maak. Als u er graag meer inlichtingen over wilt zal ik die graag doorsturen. Ik heb een sterk gevoel dat jullie bizondere mensen zijn die nog veel goed werk zullen tot stand brengen tot zegen van anderen. Ik zou graag met jullie kennis willen maken.
  Groetjes
  MIRA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *