Workshops/rituelen op aanvraag

Je kunt zelf een groep samenstellen voor:

 • een workshop sjamanisme, bv. rond het levenswiel, het werken met krachtdieren of plantspirits,…
 • zelf maken van je sjamanistische handtrom: je kiest op voorhand je formaat (ca. tussen 30 en 50 cm diameter), dierensoort waarvan je vel komt (hert of paard) en brengt een tak van de door jou gekozen boomsoort mee voor je trommelstok. Je maakt onder mijn (Maarten) begeleiding een drum met opspansysteem die je dus kan aanpassen ngl. de invloed van kou en luchtvochtigheid op de spanning en dus op de klank van je drum.
 • zweethut: leuk voor bv. een verjaardag of om de cohesie in een familie-, vrienden-, of collegagroep te versterken.
 • klankhealing: zoals de maandelijkse klankhealing met inschrijving, maar dan in een door jou samengestelde groep mensen die je kent en graag wil meenemen in deze verdiepende ervaring.
 • andere ceremonie

Je kan ook een persoonlijk ritueel op maat aanvragen voor een belangrijke levensgebeurtenis: trouw, verjaardag, volwassenwording, nieuwe levensfase, het oude loslaten, healing…. Rituelen zijn immers belangrijk in bij de overgangen in een mensenleven; ze helpen ons om deze drempels bewuster, met overgave en zekerheid te nemen. Ik kan je helpen om in overleg met jou een ritueel/ceremonie samen te stellen waar jij je helemaal kan in vinden, zodat jij dit moment met volle bezieling kan beleven.

Deze activiteiten, met uitzondering van grote groepen, kunnen doorgaan op onze plek, in onze sacrale yurt, of buiten bij mooi weer.

Bijdrage
naargelang, af te spreken –> Contacteer ons

2 Responses to Workshops/rituelen op aanvraag

 1. Luc Janssens zegt:

  Had graag samen met een vriendin een sjamanistische handtrom gemaakt.
  Wanneer zou dit kunnen gebeuren, kunnen wij daaromtrent iets afspreken, kan dat met ons twee samen of moeten we aansluiten bij een groep. Hebt u enig idee van prijs of moet ik eerst de maten van de trom en de leersoort doorgeven ?

  • maarten zegt:

   Luc, ik heb je via mail proberen te antwoorden, al een tijdje terug, maar ik vermoed dat je een verkeerd e-mailadres hebt opgegeven… Kan je het alsnog proberen via het formulier op de Contact pagina? Hartelijk dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *